preloader
Scroll to top
es

WEBINAR: Curs pràctic per a iniciar-se a l’Administració Concursal


CabedoWP2019 - 2 marzo, 2021 - 0 comments

Aquesta nova iniciativa formativa promoguda pel CEC neix amb un objectiu fonamental, introduir als inscrits en les funcions a desenvolupar per un dels principals agents del procés d’insolvència: l’Administració concursal. El curs pararà esment a aquells aspectes i tasques més rellevants que ha de desenvolupar el professional designat: el que s’inscrigui trobarà en aquesta formació un coneixement d’alt valor afegit: la seva perspectiva eminentment empírica.

Està dirigit, especialment, a administradors concursals que vulguin reciclar-se, economistes, titulats mercantils, auditors, assessors d’empreses i advocats tots ells novells, així com a personal de despatxos especialitzats en situacions de crisi empresarial o insolvència.

El programa ofereix una visió global i pràctica del procediment concursal, passant per totes les seves fases des d’una perspectiva pràctica sobre els passos, tasques i funcions que ha de desenvolupar l’administració des de la mateixa presentació de la sol·licitud de concurs, la seva declaració, la designació i acceptació del càrrec fins a la mateixa conclusió del procediment. S’emfatitzarà en qüestions bàsiques i imprescindibles per a la correcta tramitació del procediment; i tot això, posant èmfasi en les últimes reformes concursals.

Rodrigo Cabedo Gregori intervindrà en la sessió del dimecres 17 de març de 2021 de 18:00h a 21:00h amb una ponència sobre la fase de Liquidació. 

Podeu consultar el programa aquí.

Post a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *